Natisni
PDF

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Yasmin d. o. o.:

 1. Splošni pogoji uporabe spletne trgovine Yasmin d. o. o. so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). Za uporabo spletne trgovine se morate strinjati s pogoji poslovanja.

 2. Ob registraciji v sistem spletne trgovine Yasmin d. o. o. dobi uporabnik uporabniško ime in geslo, ki si ju izbere sam. Za nakupe v spletni trgovini je potrebno vpisati svojo elektronsko pošto, prebivališče ter telefonsko številko (*Za pravne osebe: ime podjetja, davčno številko, status zavezanca za DDV ter TRR).

 3. Vse cene v spletni trgovini so v Evrih (€) in izključujejo 22% ali 9,5% davek na dodano vrednost (DDV) za pravne osebe. Za fizične osebe je DDV vključen v prikazani ceni. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za naročila preko spletne trgovine! Cene v spletni trgovini veljajo do objave novega cenika na spletni strani. Cene so različne za fizične in pravne osebe.

 4. Spletna trgovina Yasmin d. o. o. omogoča naslednje načine plačila:
  • z gotovino ob prevzemu,
  • s predplačilom,
  • za preverjene stranke je možen dogovor o plačilu.

 5. Dostava poteka preko Pošte Slovenije ali GLS, vendar lahko ponudnik izbere način dostave, da bo s tem naročilo izvršeno bolj učinkovito. Stroški poštnine se obračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenije d. o. o.

 6. Izdelke lahko kupec vrne v roku 7 dni. Izdelek mora biti nerabljen in nepoškodovan. Izdelku ob vračilu priložite kopijo računa. Pri zahtevku za vračilu kupnine navedite vaš bančni račun in znesek kupnine, ki vam jo bomo v roku 7 dni vrnili na navedeni račun.

 7. Reklamacijo bomo urediti čim hitreje, seveda v korist kupca, najkasneje v 7 dneh.

 8. Kupec s prijavo v sistem spletne trgovine dovoljuje podjetju Yasmin d. o. o. zbiranje in uporabo pridobljenih podatkov. Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne trgovine Yasmin d. o. o. za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Yasmin d. o. o. se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

 9. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno originalno programsko opremo (posodobljeno protivirusno zaščito) svojega računalnika.

Deli z

Facebook Twitter Google Bookmarks 

Obiščite nas na Facebooku!

Obiščite nas na Facebooku za sveže, kreativne ideje!

 

Prijava na obvestila

Za prejemanje obvestil in akcij vpišite svoj e-mail naslov spodaj.

Prijavi se!

Pomoč pri prodaji

 

TEL: 04 23 15 100

Pošljite E-pošto