Natisni
PDF

O nas

Podjetje Yasmin d. o. o. ima preko 20 let izkušenj pri preskrbi slovenskega trga z različnimi materiali za aranžiranje.

Neposredni dobavitelji nam omogočajo ponudbo kakovostnih izdelkov po ugodnih cenah. Aranžerski material uvažamo iz celega sveta, saj tako skrbimo, da naša ponudba ostane sveža. Uvažamo vse od suhega cvetja, satenastih trakov, vrtnega pohištva do pletenih košar, keramike in ostalih cvetličarkih dodatkov.

Zaposlujemo sposobno ekipo sodelavcev, ki skrbi za naročila, pravočasno dostavo, nadzor kakovosti in tekoče poslovanje podjetja.

Marko Trilar,
direktor

 

Prodajni programi

 

Suho cvetje

Stalno imamo na zalogi zelo široko ponudbo suhega cvetja z vsega sveta. Eksote vseh vrst iz Avstralije, Južne Afrike, Indije in Evrope. Naša ponudba, združena z vašim navdihom bo ustvarila enkratne izdelke.

 

Cvetličarski dodatki

Za piko na i bodo poskrbeli naši cvetličarski dodatki. Vedno imamo sezoni primerne dodatke kot npr. za valentinovo, veliko noč, noč čarovnic, novo leto … Posebno skrb pa namenjamo poročnim dodatkom, skrbimo za to, da ugodimo še tako zahtevnim željam.

 

Ovojni papir

Posebna darila potrebujejo poseben ovojni papir. Pri nas dobite ročno izdelane papirje v polah, riževe in banana papirje v svitkih ter še mnogo drugih vrst papirjev.

 

Trakovi

V naših trakovih se skriva cela mavrica. Tako v barvah, kot v vrstah in dimenzijah. Naj vaša darila povežejo kakovostni tekstilni trakovi: enobarvni, vzorčni ali s sezonskimi motivi. Za vsako priložnost.

 

Pletene košare

Pletene košare z vložki iz PVC materiala zaključijo podobo vašega cvetličnega nasada ali lončnice. Imamo vse, od majhnih do zelo velikih.

 

Keramika

V programu keramike imamo tako zunanjo kot notranjo keramiko. Izberite material in obliko, ki ustrezata vaši ideji.

Deli z

Facebook Twitter Google Bookmarks 

Obiščite nas na Facebooku!

Obiščite nas na Facebooku za sveže, kreativne ideje!

 

Prijava na obvestila

Za prejemanje obvestil in akcij vpišite svoj e-mail naslov spodaj.

Prijavi se!

Pomoč pri prodaji

 

TEL: 04 23 15 100

Pošljite E-pošto